ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€

ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ | ΑΡΔΕΥΣΗΣ | θερμανσησ | αποχετευσησ

Πολιτική επιστροφών

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα anoixas.gr  έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από εμάς, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του, ενώ σε περίπτωση αλλαγής κάποιου προϊόντος επιβαρύνεστε τόσο το κόστος επιστροφής του, όσο και τα έξοδα της νέας αποστολής του. 
 
Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Λάστιχα και σωλήνες που έχουν κοπεί στα μέτρα που επιθυμείτε κατά παραγγελία, δεν επιστρέφονται.
 
Καλό θα ήταν για την αποφυγή ταλαιπωρίας να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.) καθώς και να γνωρίζετε την χρήση του προϊόντος που παραγγέλνετε.
 
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2373022994.