ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50€

ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ | ΑΡΔΕΥΣΗΣ | θερμανσησ | αποχετευσησ

Όροι Αποστολών

Παράδοση & αποστολή

Στην εταιρία μας έχουμε συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων μας, μεταξύ των οποίων και η δωρεάν μεταφορά με ίδια μέσα. Κάποιοι τρόποι αποστολής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, είτε λόγω του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, είτε λόγω της περιοχής σας, είτε λόγω της φύσης των προϊόντων που επιλέγετε (π.χ. ογκώδη αντικείμενα).

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις αγορές σας από το κατάστημά μας στο  2ο χιλίομετρο Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας, Χαλκιδική(Τ.Κ.: 63200) από Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00 – 16:00 και Σάββατο 08:00 – 14:00.

Αποστολή με courier

Αρκετά από τα προϊόντα μας, αποστέλλονται με ταχυμεταφορική εταιρία (courier).

Με την ΕΛΤΑ courier και μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Εάν στην περιοχή σας δεν υπάρχει η υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, τότε η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο ταχυδρομείο της περιοχής.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους.

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και αυτό υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας με τον αριθμό 5.000. Για παράδειγμα δέμα μεγέθους 30 x 40 x 50 εκατοστά έχει ογκομετρικό βάρος (30x40x50) / 5000 = 12 κιλά.

Η αποστολή με courier ΔΕΝ εμφανίζεται στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας (checkout) στην περίπτωση που έχετε συμπεριλάβει έστω και ένα ογκώδες αντικείμενο που δεν μπορεί να σταλεί με courier.

ELTA COURIER

ΠεριοχήΔέμα ≤ 2 κιλάΚάθε Επιπλέον ΚιλόΑντικαταβολή
Πόλη-Πόλη4,70€1,36€1.60€

Με πρακτορείο μεταφορών

Πρακτορείο μεταφορών επιλογής του πελάτη

Παραδίδουμε την παραγγελία σας έως τα γραφεία του πρακτορείου μεταφορών που θα μας υποδείξετε στην Θεσσαλονική, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την έδρα μας έως το πρακτορείο.

Τα έξοδα αποστολής του πρακτορείου βαρύνουν τον αγοραστή. Σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Το κόστος των αποστολών υπολογίζεται κάθε φορά ξεχωριστά λόγο της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά για το κόστος της αποστολής και την επιλογή της μεταφορικής εταιρείας.

Με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες

Σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες ή με πρακτορεία μεταφορών, αναλαμβάνουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας έως την πόλη που μας έχετε ορίσει, και την παραλαμβάνετε εσείς από τα γραφεία της μεταφορικής.

Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν είναι εφικτό (απομακρυσμένες περιοχές, μικρές πόλεις ή χωριά, πόλεις εκτός δικτύου παράδοσης, κλπ.). Τότε στέλνουμε την παραγγελία σας στα γραφεία της μεταφορικής, στην πιο κοντινή πόλη της περιοχής σας που υπάρχει στο δίκτυο παράδοσης, από όπου και θα την παραλάβετε.

Σε αυτή τη περίπτωση ΔΕΝ ισχύει η αντικαταβολή.

Το κόστος των αποστολών υπολογίζεται κάθε φορά ξεχωριστά λόγο της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά για το κόστος της αποστολής και την επιλογή της μεταφορικής εταιρείας.